office@etitex.co.rs
+ 381 32 324 055
Počnite sa bojama ...
Počnite sa bojama ...
Počnite sa bojama ...

Dobrodošli u Etitex


D.O.O. “Etitex” osnovan je 1981. godine. Najpre kao zanatska radionica sa proizvodnim programom izrade tekstilnih samolepivih i ušivnih etiketa za potrebe proizvođača konfekcije, trikotaže i obuće. Prerasta u oblik preduzeća u privatnoj svojini 1989. godine, kada zadržava postojeći proizvodni program a 1993. godine dopunjuje ga ofset štampom. Od 1998. godine u svom sastavu otvaramo maloprodaju dečje opreme, trikotaže i konfekcije za odrasle, širokog asortimana domaćih proizvođača. Tkane (žakard) etikete počinjemo da proizvodimo 2002. godine. Međunarodna organizacija TÜW SUD Czech-FSC accredited cerification body, prepoznala je vrhunsku organizacionu strukturu i želju za očuvanjem životne sredine, dodelivši nam FSC standard koji poseduju malobrojne firme u zemlji.

Posebnu pažnju posvećujemo zaposlenima. 49 iskusnih, visokostručnih i kvalifikovanih ljudi čije se usavršavanje neprekidno odvija i time podiče standard firme i kvalitet usluga.

Vaše opredeljenje i Vaš izbor preduzeća Etitex za dobavljača je Vaš pravi poslovni potez, a naša obaveza je da svojim radom i svim drugim elementima korektnog izvršioca i partnera opravdamo ukazano poverenje.